سلام
بایوسش رو به آخریننسخه در سایت گیگابایت ارتقا بدید و پردازنده E5400 رو نصب کنید .
فقط با این بایوس از این پردازنده پشتیبانی میکنه .I3 سازکار با این مادربرد نیست .
F10M
من مادربردم گیگابایت سری s مدل Gigabyte 965G-DS3 — a Motherboard Based on Intel G965
هستش میخوام ببینم چقدر رم میشه روی این مادربرد انداخت ؟
من دو تا سی پی یو دارم یکی
Intel® Pentium® Processor E5400
ودیگری
Intel® Pentium 4 3.70 میخوام ببینم کدومش بهتر هستش ؟ و روی مادربرد سری s اینها رو ساپورت میکنه یا نه ؟
و میخواستم بدونم سی پی یو i3 رو میشه روی این مادربرد انداخت یا نه ؟
آخرین ویرایش توسط alireza_50 در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
|
alireza_50 (31-01-16)
چقدر رم میشه روی این مادربورد انداخت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دوتا دو گیگ DDR2 انداختم ویندوز 7 64 بیتی هم نصب کردم ولی توی ویندوز 3.25 رو ساپورت کرده ؟
فایلی که قرار دادید f10m اخرین آپدیت بایوس هستش ؟
چطوری باید نصبش کرد ؟
آخرین ویرایش توسط alireza_50 در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
تا 8 گیگ پشتیبانی میکند . rev مادربرد رو از روی برد اعلام کنید تا دقیق روش رو بهتون بگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون به خاطر اون هست یک مقدار از حافظه توسط گرافیک آنبرد و ویندوز رزو میشه و طبیعی هست .
با برنامه @bios به راحتی میتونید بایوس رو تحت ویندوز اپدیت کنید
ftp://download.gigabyte.ru/utility/m...ity_atbios.exe
alireza_50 (31-01-16)
یه سوال دیگه من خمیر سیلیکون دارم ولی نمیدونم خراب شده یا نه وقتی زدم به سی پی یو قبلی و فن رو قرار دادم یکی از پایه های فن شکست الان دمای میره روی 80 مشکل از پایه فن هستش یا خمیر سیلیکون به نظرتون ؟
از پایه های فن هست . هر 4 تا پایه باید محکم باشند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_50 (31-01-16)
|
این برنامه ای که معرفی کردین نیاز به اینترنت داره یا افلاین آپدیت میکنه ؟
وقتی روی setup کلیک میکنم تا وسط میره ارور میده ؟
چه اروری میده ؟ شما قبل از اپدیت بایوس مشکل فنت رو حل کن . چون وسط اپدیت سیستم خاموش بشه داستان درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_50 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_50 (31-01-16)
alireza_50 (31-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks